آبهای شهرستان بیرجند و روشهای بهبود کیفیت آن
Author(s):
Publisher: دانشگاه علوم پزشکی تهران
Abstract:
دراین تحقیق منابع آب مورد استفاده در شهرستان بیرجند از نظر کمی و کیفی (فیزیکی، شیمیائی و باکتریولوژیکی) طی عملیات نمونه برداری در فصلهای تابستان، زمستان و پائیز و آنالیز آنها مورد بررسی قرار گرفته با توجه به نتایج بدست آمده مراحل بهبود کیفیت آن ارائه شده است
Show full item record
contributor advisor | ناصری، سیمین | |
contributor author | عودی، قاسم | fa |
date accessioned | 2018-01-17T05:39:21Z | |
date available | 2018-01-17T05:39:21Z | |
date issued | 1369 | |
identifier uri | http://10.65.253.68:8080/dspace/handle/bums/1592 | |
description abstract | دراین تحقیق منابع آب مورد استفاده در شهرستان بیرجند از نظر کمی و کیفی (فیزیکی، شیمیائی و باکتریولوژیکی) طی عملیات نمونه برداری در فصلهای تابستان، زمستان و پائیز و آنالیز آنها مورد بررسی قرار گرفته با توجه به نتایج بدست آمده مراحل بهبود کیفیت آن ارائه شده است | fa |
language | فارسی | |
publisher | دانشگاه علوم پزشکی تهران | |
subject | علوم بهداشتی | |
title | آبهای شهرستان بیرجند و روشهای بهبود کیفیت آن | fa |
type | Thesis | |
contenttype | Fulltext | |
link | http://dlib.bums.ac.ir/parvan/resource/16009/ | |
subject keywords | Water | en |
subject keywords | Environmental Health | en |
subject keywords | Birjand | en |
subject keywords | آب | fa |
subject keywords | بهداشت محیط زیست | fa |
subject keywords | بیرجند | fa |
author fname | قاسم | fa |
author lname | عودی | fa |
description physical | 225 ص.: مصور، جدول، نمودار | |
description degree | کارشناسی ارشد | |
contributor department | دانشکده بهداشت |