• Advanced Search
  • Browse
    • Health Sciences and Technology
    • Modern Care Journal
    • Journal of Birjand University of Medical Sciences
    • Journal of Surgery and Trauma
    • BUMS Articles
    • Thesis
  • Login
  • Home
View Item 
  •   BUMS Scientific Information Database
  • BUMS Thesis
  • Thesis
  • View Item
  •   BUMS Scientific Information Database
  • BUMS Thesis
  • Thesis
  • View Item
  • All Fields
  • Title
  • Author
  • Year
  • Publisher
  • Subject
  • Publication Title
  • ISSN
  • DOI
Advanced Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Antibactrial effect of Glycyrrhiza glabra hydroalcolic extract oil on a some of oral bacteria in vitro

بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی گیاه شیرین بیان بر روی تعدادی از باکتری های حفره دهان در محیط آزمایشگاهی

Author(s):
Nima Zokaei
,
ذکائی، نیما.

Publisher: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
Abstract:  

Background and objective: Medical treatment of tooth decay is associated with the possibility of allergic reactions and increased bacterial resistance to antibiotics. This study aimed to evaluate antimicrobial effects of the hydroalcoholic extracts of Glycyrrhiza glabra against several pathogenic bacteria in vitro. Methods: In this empirical study, hydroalcoholic extract of Glycyrrhiza glabra was obtained the maceration method. Then preparing standard strains of Streptococcus mutans, Streptococcus pyogenes,Streptococcus mitis Streptococcus salivarius, Streptococcus sanguinis Enterococcus faecalis, Antibacterial activity of extracts were determined by micro broth and agar dilution method. Findings: In this study, respectively MIC & MBC value of the Glycyrrhiza glabra extractfor Streptococcus pyogenes were( 2.5, 15), Streptococcus mutans were (20, 20<), Streptococcus sanguinis were (2.5, 2.5), Streptococcus mitis were (15, 20) mg/ml & for Streptococcus salivarius & Enterococcus faecalis were 20<. Conclusion: According to the results of this study, the hydroalcoholic extract of Glycyrrhiza glabra exerted greater antibacterial effects against the some bacteria of oral cavity

 
 

مقدمه و هدف: به دلیل مقاومت میکروارگانیسم ها به آنتی بیوتیک ها، امروزه استفاده از عصاره های گیاهی که فعالیت ضد میکروبی از خود نشان می دهند، مورد توجه قرار گرفته است. در سال های اخیر انجام تحقیقات بر روی مواد موثره داروئی گیاهان و تاثیر آن ها بر عوامل بیماریزای میکروبی، در مراکز تحقیقات گیاهان داروئی در سراسر جهان و بویژه کشور ایران رو به افزایش می باشد. این مطالعه به منظور بررسی اثرات ضد میکروبی ریشه گیاه شیرین بیان بر روی چندین باکتری حفره دهانی می باشد. مواد و روش ها :در این مطالعه تجربی عصاره هیدرالکلی ریشه شیرین بیان به روش خیساندن (Maceration) که یک روش استاندارد و مرسوم در تهیه عصاره گیاهان دارویی می باشد، تهیه شد و اثر ضد باکتریایی عصاره بر سویه های استاندارد استرپتوکوکوس موتانس، استرپتوکوکوس پیوژنز، استرپتوکوکوس میتیس، استرپتوکوکوس سالیواریس استرپتوکوکوس سانگوئینیس وانتروکوکوسفکالیس به روش میکرو دیلوشن براث و آگار دیلوشن تعیین گردید. یافته ها: در این مطالعه، میزان MIC و MBC عصاره شیرین بیان برای استرپتوکوکوس پیوژنز به ترتیب (2/5، 15)، استرپتوکوکوس موتانس به ترتیب 20، 20<، استرپتوکوکوس سانگوئینیس به ترتیب 5/2، 2/5، استرپتوکوکوس میتیس 15، 20، میلی گرم بر میلی لیتر بدست آمد و در باکتری های انتروکوکوس فکالیس و استرپتوکوکوس سالیواریس اثر مهار کنندگی بیش از 20< .بود. نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که عصاره شیرین بیان می تواند خاصیت ضد باکتریایی مناسبی بر روی پاتوژن های حفره دهانی داشته باشد

 
URI: http://sid.bums.ac.ir/dspace/handle/bums/2490
Collections :
  • Thesis
  • Download PDF
  • Show Full MetaData Hide Full MetaData
  • Get RIS
  • Statistics

Show full item record

contributor advisorزارع بیدکی، مجید
contributor advisorکیانی، زهرا
contributor advisorاکبری، نرجس
contributor authorNima Zokaeien
contributor authorذکائی، نیما.fa
date accessioned2018-09-22T10:06:46Z
date available2018-09-22T10:06:46Z
date issued1396
identifier urihttp://sid.bums.ac.ir/dspace/handle/bums/2490
description abstractBackground and objective: Medical treatment of tooth decay is associated with the possibility of allergic reactions and increased bacterial resistance to antibiotics. This study aimed to evaluate antimicrobial effects of the hydroalcoholic extracts of Glycyrrhiza glabra against several pathogenic bacteria in vitro. Methods: In this empirical study, hydroalcoholic extract of Glycyrrhiza glabra was obtained the maceration method. Then preparing standard strains of Streptococcus mutans, Streptococcus pyogenes,Streptococcus mitis Streptococcus salivarius, Streptococcus sanguinis Enterococcus faecalis, Antibacterial activity of extracts were determined by micro broth and agar dilution method. Findings: In this study, respectively MIC & MBC value of the Glycyrrhiza glabra extractfor Streptococcus pyogenes were( 2.5, 15), Streptococcus mutans were (20, 20<), Streptococcus sanguinis were (2.5, 2.5), Streptococcus mitis were (15, 20) mg/ml & for Streptococcus salivarius & Enterococcus faecalis were 20<. Conclusion: According to the results of this study, the hydroalcoholic extract of Glycyrrhiza glabra exerted greater antibacterial effects against the some bacteria of oral cavityen
description abstractمقدمه و هدف: به دلیل مقاومت میکروارگانیسم ها به آنتی بیوتیک ها، امروزه استفاده از عصاره های گیاهی که فعالیت ضد میکروبی از خود نشان می دهند، مورد توجه قرار گرفته است. در سال های اخیر انجام تحقیقات بر روی مواد موثره داروئی گیاهان و تاثیر آن ها بر عوامل بیماریزای میکروبی، در مراکز تحقیقات گیاهان داروئی در سراسر جهان و بویژه کشور ایران رو به افزایش می باشد. این مطالعه به منظور بررسی اثرات ضد میکروبی ریشه گیاه شیرین بیان بر روی چندین باکتری حفره دهانی می باشد. مواد و روش ها :در این مطالعه تجربی عصاره هیدرالکلی ریشه شیرین بیان به روش خیساندن (Maceration) که یک روش استاندارد و مرسوم در تهیه عصاره گیاهان دارویی می باشد، تهیه شد و اثر ضد باکتریایی عصاره بر سویه های استاندارد استرپتوکوکوس موتانس، استرپتوکوکوس پیوژنز، استرپتوکوکوس میتیس، استرپتوکوکوس سالیواریس استرپتوکوکوس سانگوئینیس وانتروکوکوسفکالیس به روش میکرو دیلوشن براث و آگار دیلوشن تعیین گردید. یافته ها: در این مطالعه، میزان MIC و MBC عصاره شیرین بیان برای استرپتوکوکوس پیوژنز به ترتیب (2/5، 15)، استرپتوکوکوس موتانس به ترتیب 20، 20<، استرپتوکوکوس سانگوئینیس به ترتیب 5/2، 2/5، استرپتوکوکوس میتیس 15، 20، میلی گرم بر میلی لیتر بدست آمد و در باکتری های انتروکوکوس فکالیس و استرپتوکوکوس سالیواریس اثر مهار کنندگی بیش از 20< .بود. نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که عصاره شیرین بیان می تواند خاصیت ضد باکتریایی مناسبی بر روی پاتوژن های حفره دهانی داشته باشدfa
languageفارسی
publisherدانشگاه علوم پزشکی بیرجند
titleAntibactrial effect of Glycyrrhiza glabra hydroalcolic extract oil on a some of oral bacteria in vitroen
titleبررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی گیاه شیرین بیان بر روی تعدادی از باکتری های حفره دهان در محیط آزمایشگاهیfa
typeThesis
contenttypeFulltext
linkhttp://dlib.bums.ac.ir/parvan/resource/42763/
subject keywordsMouth Diseasesen
subject keywordsBacterial Infectionsen
subject keywordsبیماری های دهانfa
subject keywordsعفونت های باکتریاییfa
author fnameنیماfa
author lnameذکائیfa
description physicalز، 65 ص.: جدول، مصور
description degreeدکتری حرفه ای
contributor departmentدانشکده دندان پزشکی

لینک های مفید

  • دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
  • مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
  • اداره علم سنجی و پایش
  • کتابخانه دیجیتال دانشگاه
  • کتابخانه مرکزی دانشگاه
  • yabeshDSpacePersian
    DSpace software copyright © 2017-2020  DuraSpace
    نرم افزار کتابخانه دیجیتال "دی اسپیس" فارسی شده توسط یابش برای کتابخانه های ایرانی | تماس با یابش

    ارتباط با ما

    بیرجند - خیابان آیت ا... غفاری - دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

    معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه

    مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی

    Tel: +98 56 32381755

    Fax: +98 56 31681133

    scimanage@bums.ac.ir

    http://mim.bums.ac.ir