Relationship between white tea and adipose tissue metabolism: The importance and necessity of future research regarding the effect of white tea on fat oxidation, compared to other Kinds of tea: Letter to the Editor
نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چایها
Author(s):
Obesity is a complex multifactorial disease. The worldwide prevalence of obesity has doubled since 1980 to an extent that nearly a third of the world’s population is now classified as overweight or obese. On the other hand, sports scientists have suggested exercise for the prevention of further spread of this disease. In addition to exercise, the use of natural fat-burning supplements, such as green tea, has attracted a lot of attention during the recent years. However, the results of some domestic and foreign research have shown that fat-burning potential of white tea is the same or superior to that of green tea. Therefore, it is suggested that researchers compare green and white tea in terms of their effects on obesity-related indicators.
چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریباً یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی میشوند. از طرفی، محقّقین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعّالیتهای ورزشی را پیشنهاد کردهاند. همچنین در کنار فعّالیت ورزشی استفاده از مکملهای چربیسوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتّی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین، میتوان پیشنهاد کرد محقّقان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخصهای مرتبط با چاقی، شکاف علمی را پر نمایند.
Subject: Exercise Physiology , فیزیولوژی ورزشی
Show full item record
contributor author | A. H. Ahmadi Hekmatikar | En |
date accessioned | 2019-11-24T08:53:20Z | |
date available | 2019-11-24T08:53:20Z | |
date issued | 2020 | |
identifier other | A-10-2912-1 | |
identifier uri | http://journal.bums.ac.ir/article-1-2872-fa.html | |
identifier uri | http://bsid.bums.ac.ir/dspace/handle/bums/9004 | |
description abstract | Obesity is a complex multifactorial disease. The worldwide prevalence of obesity has doubled since 1980 to an extent that nearly a third of the world’s population is now classified as overweight or obese. On the other hand, sports scientists have suggested exercise for the prevention of further spread of this disease. In addition to exercise, the use of natural fat-burning supplements, such as green tea, has attracted a lot of attention during the recent years. However, the results of some domestic and foreign research have shown that fat-burning potential of white tea is the same or superior to that of green tea. Therefore, it is suggested that researchers compare green and white tea in terms of their effects on obesity-related indicators. | En |
description abstract | چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریباً یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی میشوند. از طرفی، محقّقین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعّالیتهای ورزشی را پیشنهاد کردهاند. همچنین در کنار فعّالیت ورزشی استفاده از مکملهای چربیسوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتّی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین، میتوان پیشنهاد کرد محقّقان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخصهای مرتبط با چاقی، شکاف علمی را پر نمایند. | Fa |
subject | Exercise Physiology | En |
subject | فیزیولوژی ورزشی | Fa |
title | Relationship between white tea and adipose tissue metabolism: The importance and necessity of future research regarding the effect of white tea on fat oxidation, compared to other Kinds of tea: Letter to the Editor | En |
title | نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چایها | Fa |
type | Journal Paper | |
journal title | Journal of Birjand University of Medical Sciences | |
journal issue | 4 | |
journal volume | 27 | |
contenttype | Fulltext | |
link | http://journal.bums.ac.ir/article-1-2872-fa.pdf | |
article type | Letter to the Editor | En |
article type | نامه به سردبیر | Fa |
journal number | 85 | |
subject keywords | Fat oxidation | |
subject keywords | Green tea | |
subject keywords | White tea | |
subject keywords | اکسیداسیون چربی | fa |
subject keywords | چای سبز | fa |
subject keywords | چای سفید | fa |
author mail | a.hekmatikar4@gmail.com | Fa |
author affiliation | Tarbiat Modares University. Tehran, Iran | En |
author affiliation | گروه تربیت بدنی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران | Fa |
author fname | امیرحسین | Fa |
author lname | احمدی حکمتی کار | Fa |
author corresponding | A. H. Ahmadi Hekmatikar | |
tree | Journal of Birjand University of Medical Sciences:;2020:;Volume ( 27 ):;issue: 04 | |
author Farsi | امیرحسین احمدی حکمتی کار |